vineri, 28 decembrie 2012

Felicitari si mesaje pentru Anul Nou 2013

Iată câteva felicitari ce pot fi trimise celor dragi, prietenilor, colegilor, dar si colaboratorilor Dvs cu ocazia Anului Nou:
La multi ani! - in diferite limbi (felicitare animata) Urare de Anul Nou - felicitare animata

Clic pe imagini pentru a vedea / trimite felicitarile de Anul Nou direct pe site-ul nostru.

Clic pe http://ro.seiza.ro/ecards/categ/id/36 pentru a vedea / trimite mai multe felicitari de Anul Nou direct pe site-ul nostru

Clic pe http://ro.seiza.ro/ecards/categ/id/92" pentru a vedea / trimite mai multe felicitari pentru Sarbatorile de iarna direct pe site-ul nostru

Si pentru ca o felicitare nu este completa daca nu are si un mesaj potrivit, va scriu si cateva mesaje / urari ce pot fi trimise alaturi felicitarea aleasa. Atat in interiorul blogului, la categoria "Felicitari si mesaje pentru Craciun si Anul Nou", cat si pe site-ul www.ro.seiza.ro gasiti mai multe felicitari cu mesaje diferite, felicitari animate sau statice cu mesaje / urari de "La multi ani!" in mai multe limbi, cum ar fi: engleza, olandeza, spaniola, franceza, chineza, japoneza, germana.

- La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc!

- Mult belşug şi sănătate, să-ţi ofere Noul An! Multă dragoste în viaţă şi s-aduni ban dupa ban!

- Un an nou mai fericit, Cu de toate garnisit, Sănătate şi iubire, Şi cu multă fericire!

- La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!

- E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere, şi în sus cu recunoştinţă! Un An Nou plin de bucurii şi împliniri! La Mulţi Ani!

- Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma!

- Îţi doresc atâtea clipe fericite câţi fulgi de nea într-o iarnă ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace şi linişte în suflet şi cu multă dragoste în inimă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu