joi, 28 februarie 2013

Felicitari si mesaje de primavara - Felicitari pentru 1 - 8 Martie

A venit in sfarsit primavara. Cum 1 Martie este intotdeauna un motiv de bucurie si toata lumea imparte martisoare si felicitari de primavara celor dragi, iata ca va prezint si cateva felicitari animate de primavara din colectia mea, impreuna cu cateva urari inspirationale pentru primavara, pe care le-am cules de pe internet.

- A venit primavara cu nebunia ei de culori si parfumuri nebanuite. Hai sa ne pierdem in magia primaverii, sa lasam totul in urma, infruntand viitorul cu forte noi!

- Vreau ca vantul racoros de martie sa poarte cu el gandurile mele cele mai calde, iar primavara din sufletul meu sa infloreasca intr-un suras pe a ta fata si sa te fericeasca macar pentru o clipa!

- Primeste acest ghiocel de la cineva care vrea sa-ti aduca primavara in suflet.

- Intotdeauna in inimile noastre vor incolti ghiocei, vesnic dragostea noastra va ramane tanara precum primavara. Pupici primaveratici.

- Asa cum buburuzele isi dezmortesc aripioarele la prima raza de soare mai calduta, asa Martie ne dezmorteste sufletele cu primul martisor ce ne parfumeaza viata – primavara.


Urari de primavara (felicitare animata) Felicitari animate pentru 1 Martie

Clic pe imagini pentru a vedea / trimite felicitarile de 1 / 8 Martie direct pe site-ul nostru.

Clic pe http://ro.seiza.ro/ecards/categ/id/38 pentru a vedea / trimite mai multe felicitari de Primavara direct pe site-ul nostru



- Lasa sa-ti picure in suflet inca o primavara… las-o sa-ti cuprinda obrajii si sa-ti invaluie inima; danseaza cu ea in lumina soarelui si las-o sa-ti umple bratele cu flori si iubire…

- Daca vezi ca soarele-ti surade prin par, daca simti miros de ghiocei, daca auzi ciripit de pasarele, atunci inseamna ca traiesti o noua primavara...

- Nu conteaza cum este vremea, important este ca-n suflet sa fie primavara! La cat mai multe primaveri!

- De sub zapada a rasarit un ghiocel, mi-a soptit ceva la ureche: “A sosit primavara!”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu