luni, 15 octombrie 2012

Felicitari si mesaje pentru zi de nastere

Felicitare pentru ziua de nastere a unei femei Felicitare cu mesaj in mai multe limbi, pentru ziua de nastere a unui barbat

Clic pe imagini pentru a vedea / trimite felicitarile pentru ziua de nastere direct pe site-ul nostru.



1. Recunosc că nu sunt prietenul perfect,nu sunt întotdeauna acolo unde ai nevoie ,nu te pot pot face sa zambesti tot timpul,dar un lucru este foarte sigur:iti voi fi un prieten bun pentru totdeauna.La mulţi ani!

2. Acest mesaj nu contine grasimi, colesterol sau aditivi. Este in intregime natural, dar contine mult, mult zahar. Totusi, nu poate fi nici pe departe la fel de dulce ca persoana care-l citeste. Zambeste si La multi ani!

3. Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La multi ani!

4. E minunat sa stii ca cineva te place, cineva se gandeste la tine, cineva are nevoie de tine, dar e si mai minunat sa stii ca exista cineva care nu-ti uita niciodata ziua de nastere. La multi ani!

5. Din adâncul sufletului îţi doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă şi bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericită şi mereu însoţită de cei care merită să te iubească.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu