sâmbătă, 13 octombrie 2012

Felicitari si mesaje pentru ziua de nastere

Ursuletul panda iti ureaza La multi ani!- felicitare animata Felicitare animata - Flori virtuale pentru ziua de nastere

Clic pe imagini pentru a vedea / trimite felicitarile pentru ziua de nastere direct pe site-ul nostru.



1. De ziua ta aş vrea ca luna să nu coboare aşa devreme şi, când coboară, ea să-ţi aducă un cer senin şi plin de stele, iar prima stea ce-o să răsară aş vrea să fie steaua ta. Tu să-i surâzi şi ea să-ţi spună La Mulţi Ani din partea mea!

2. Vorbe dulci sunt uşor de spus, lucruri drăguţe sunt uşor de cumpărat, dar oameni de treabă sunt greu de găsit. Viata se termină când tu încetezi să visezi, speranţa moare când tu încetezi să crezi, dragostea se termină când tu încetezi să mai ţii la cineva, prietenia se sfârşeşte când tu nu mai împărtăşeşti lucrurile cu prietenii. Aşa că împărtăşeşte totul cu cine crezi ca îţi este prieten, iubeşte necondiţionat, vorbeşte fără intenţii, dăruieşte fără motive, ţine la cineva fără explicaţii!! Fii Fericită MEREU!!! LA MULTI ANI!!!

3. De ziua ta îţi dorim cer senin, ani frumoşi, prieteni, zâmbet, dragoste, momente unice pe care viaţa să le transforme în amintiri ce nu se uită niciodată. LA MULŢI ANI!

4. Te felicit cu ocazia zilei tale de naştere, dorindu-ţi multa sănătate si realizări frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor trăite si cumpăna dintre ani sa te găsească mai fericit decât ai fost până acum si sa ramii aşa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieţii. La mulţi ani!

5. Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, ne alăturăm şi noi celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. Fie ca anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească. La mulţi ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu