duminică, 23 decembrie 2012

Felicitari animate pentru Craciun / mesaje pentru felicitari de Craciun

Iti urez o vacanta de iarna fericita! - felicitare animata Craciun Fericit! (felicitare animata cu mesaj in 7 limbi)

Clic pe imagini pentru a vedea / trimite felicitarile de Craciun direct pe site-ul nostru.

Clic pe http://ro.seiza.ro/ecards/categ/id/36 pentru a vedea / trimite mai multe felicitari de Anul Nou direct pe site-ul nostru

Clic pe http://ro.seiza.ro/ecards/categ/id/43 pentru a vedea / trimite mai multe felicitari de Craciun direct pe site-ul nostru

Clic pe http://ro.seiza.ro/ecards/categ/id/92" pentru a vedea / trimite mai multe felicitari pentru Sarbatorile de iarna direct pe site-ul nostru

- Deschideți ușa și lăsati spiritul Crăciunului să vă intre în casă! Deschideți inimile și lăsați Bucuria și Împlinirea să vă intre în suflet! Deschideți larg brațele și îmbrățisarea voastră caldă, vorba bună și gândul curat să fie cel mai de preț cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Înțelepciunea, Încrederea și Generozitatea să vă călăuzească pașii în noul an!

- Acum, când sărbătorile creștine se apropie cu repeziciune îți doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credință în bine și săruturi o mie.

- Sărbători fericite! Să aveți parte de multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inimă și multă sănătate și putere de munca. Ca de obicei, să ne adunam în jurul bradului alături de familie și de cei dragi, să lasăm lumina Crăciunului să ne pătrundă în case și să ne bucuram de magia sărbătorilor. La mulți ani!

- Moș Crăciun bate la usă, scoate mâna din mănușă, și vă dă din palma lui, darurile cerului, lângă brad și lângă foc să vă umple de noroc!

- Pe la colțuri unii spun, că există Moș Crăciun, Că i-ai scris și c-o să vină, Să-ți aducă în pumni lumină, Lângă brad și lângă foc, Să-ți aducă mult noroc!

- Să vă fie casă, casă cu bucate noi pe masă, Moșul cu sacul plin și un drum în viață cât mai lin, Fericire câtă vreți și sănătate pentru toți, Iar la anul care vine să vă fie și mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu