vineri, 21 decembrie 2012

Felicitari pentru Craciun si Anul Nou / Texte pentru felicitari de Craciun

Crăciunul este acea Sărbătoare minunată care ne dă putere să fim mai buni, mai generoși și mai curajoși. Să îndraznim să visăm și să sperăm mai mult, să credem cu tărie că anul ce va începe va fi mai rodnic și mai fericit. Crăciun Fericit și un An Nou mai bun!

Felicitare animata pentru Craciun, cu mesaj in limba engleza Felicitare corporate pentru sarbatorile de iarna

Clic pe imagini pentru a vedea / trimite felicitarile de Craciun direct pe site-ul nostru.

Clic pe http://ro.seiza.ro/ecards/categ/id/36 pentru a vedea / trimite mai multe felicitari de Anul Nou direct pe site-ul nostru

Clic pe http://ro.seiza.ro/ecards/categ/id/43 pentru a vedea / trimite mai multe felicitari de Craciun direct pe site-ul nostru

Clic pe http://ro.seiza.ro/ecards/categ/id/92" pentru a vedea / trimite mai multe felicitari pentru Sarbatorile de iarna direct pe site-ul nostru

- Sărbători fericite! Să aveți parte de multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inimă și multă sănătate și putere de munca. Ca de obicei, să ne adunam în jurul bradului alături de familie și de cei dragi, să lasăm lumina Crăciunului să ne pătrundă în case și să ne bucuram de magia sărbătorilor. La mulți ani!

- Dragii mei, a venit și mult așteptatul Crăciun! Vă doresc să aveți parte de tot ceea ce este mai frumos în viață, Moșu' să vă aducă tot ceea ce vă doriți și fiecare fulg de nea să aducă în sufletele voastre multă fericire și iubire! Sărbători Fericite!

- Sărbători fericite! Moș Crăciun să vă dăruiască multă căldură în suflet și în casă, bucurie în inimă și multă sănătate și putere de muncă. Ca de obicei, să ne adunăm în jurul bradului alături de familie și de cei dragi, să lasăm lumina Crăciunului să ne pătrundă în case și să ne bucurăm de magia sărbătorilor. La mulți ani !

- Deschideți ușa și lăsati spiritul Crăciunului să vă intre în casă! Deschideți inimile și lăsați Bucuria și Împlinirea să vă intre în suflet! Deschideți larg brațele și îmbrățisarea voastră caldă, vorba bună și gândul curat să fie cel mai de preț cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Înțelepciunea, Încrederea și Generozitatea să vă călăuzească pașii în noul an!

- Alături de urările tradiționale de sărbători vă transmitem mulțumirile noastre pentru încrederea acordată. Vă dorim dumneavoastră, familiilor și colaboratorilor, un Crăciun Fericit și un an plin de realizări atât în plan personal cât și în plan profesional.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu