duminică, 16 decembrie 2012

Felicitari si mesaje de Anul Nou

Pentru se apropie Revelionul, iata aici o colectie de mesaje de Anul Nou, mesaje cu La Multi Ani, mesaje pe care puteti sa le trimiteti prin SMS tuturor prietenilor, in situatia in care sunteti in pana de inspiratie



La multi ani cu ocazia sarbatorilor de iarna! - felicitare animata La Multi Ani 2013 si un An Nou Fericit! felicitare animata

Clic pe imagini pentru a vedea / trimite felicitarile de Anul Nou direct pe site-ul nostru.

Clic pe http://ro.seiza.ro/ecards/categ/id/36 pentru a vedea / trimite mai multe felicitari de Anul Nou direct pe site-ul nostru

Clic pe http://ro.seiza.ro/ecards/categ/id/43 pentru a vedea / trimite mai multe felicitari de Craciun direct pe site-ul nostru

Clic pe http://ro.seiza.ro/ecards/categ/id/92" pentru a vedea / trimite mai multe felicitari pentru Sarbatorile de iarna direct pe site-ul nostru


Felicitare gratuita pentru Anul Nou Un Mos Craciun lenes - felicitare haioasa de Craciun


- Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma.

- La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriti si sus paharul!

- E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri! La multi ani!

- A mai trecut un an … Sa-ti amintesti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ai reusit.. Fii mandra ca ai ramas acelasi suflet cald.

- Acum, cand sarbatorile crestine se apropie cu repeziciune iti doresc: pace in suflet, bucurie fara margini, sanatate cat cuprinde, credinta in bine si saruturi o mie.

- Ultima zi din an este intalnirea intre moarte si viata; omoram amaraciunile si clipele urate si reaprindem iubirea si intelepciunea. Un An Nou Fericit! - Iti doresc atitea clipe fericite cati fulgi de nea intr-o iarna ca-n basme. Un an nou mai bun, cu pace si liniste in suflet si cu multa dragoste in inima.

- Noul an se asterne inaintea noastra ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Va uram sa le scrieti numai cu lucruri bune, impliniri si fericire pentru ca la sfarsitul volumului sa-l cititi cu bucurie. Un An Nou fericit!

- Mult belsug in casa,/ Painea mai gustoasa,/ Datorii putine In anul care vine. Pace-n inimi, rod bogat,/ Bucurie, gand curat, / Din a voastra casa / Binele sa nu mai iasa.

- Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa si in sufletul tau si al tuturor celor dragi ! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2013 ! In speranta unui an mai bun, va trimit o boare de sanatate, un strop de incredere si fericire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu