sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Anul Nou Chinezesc - Anul Sarpelui

Anul Nou Chinezesc este cea mai importantă sărbătoare tradițională a chinezilor. Festivalul începe de obicei în prima zi din prima lună din calendarul chinezesc și ia sfârșit cu Festivalul Lampioanelor care are loc în a cincisprezecea zi. Ajunul Anului Nou Chinezesc este denumit chú xī.

Supranumit si “Festivalul primaverii” aceasta sarbatoare este un eveniment al fericirii si impartasirii bucuriei si este celebrata pe parcursul a 15 zile.

Originea sărbătorii este veche de secole și este înconjurată de mai multe legende și obiceiuri. În vechime, perioada aceasta era una în care oamenii reflectau despre cum s-au purtat și în ce au crezut mai mult în anul trecut.

Anul acesta este Anul sarpelui negru de apa - incepe pe 10 februarie 2013 si se incheie pe 31 ianuarie 2014.

Mai jos gasiti cateva felicitari specifice anului nou chinezesc.


Felicitare animata pentru Festivalul Primaverii (anul nou chinezesc) - Anul Sarpelui. Felicitare animata pentru Anul sarpelui(Anul Nou Chinezesc)

Clic pe imagini pentru a vedea / trimite felicitarile de Anul Nou Chinezesc direct pe site-ul nostru.

Clic pe http://ro.seiza.ro/ecards/categ/id/109 pentru a vedea / trimite mai multe felicitari de Anul Nou Chinezesc - (Anul Sarpelui) direct pe site-ul nostru



Sarpele Negru de Apa aduce oamenilor schimbari profunde, instabilitate si imprevizibilitate. Din aceasta cauza, in 2013, este necesara o planificare riguroasa, o evaluare atenta inainte de initierea oricarei actiuni de amploare si o continua adaptabilitate. Trebuie sa fim mai prudenti, dar si mai receptivi fata de orice transformare surprinzatoare a lumii inconjuratoare. Grija fata de detalii ar trebui sa se impleteasca cu perseverenta in urmarirea telurilor dragi noua.

Sarpele prefera linistea singuratatii, indepartandu-se mereu de valmasagul si stridenta multimilor. Solitudinea calma, senina, este si optiunea statornica a lui Saturn. Nu este de mirare, asadar, ca Saturn are o mare influenta in anul Sarpelui Negru de Apa!

In horoscopul anului 2013, Saturn este intr-o relatie armonioasa cu Mercur, planeta comunicarii, si cu Neptun, planeta ce ne asigura conexiunea cu intreaga fiintare a universului. Influentele intrepatrunse ale lui Saturn si ale acestor corpuri ceresti ne sprijina, deschizandu-ne calea spre nesperate oportunitati.

Saturn ne indeamna totusi sa lasam deoparte comoditatea si sa ne straduim, mobilizandu-ne cat mai mult, sa obtinem ceea ce ne dorim. O noua ambitie de a ne dovedi potentialul poate sa se faca simtita in 2013, insotita insa si de necesitatea, specific saturniana, de a ne asuma sporite responsabilitati.

Mai multe despre previziunile Anului Sarpelui gasiti aici: http://godessdiana88sex1.blogspot.com/2012/10/2013-an-chinezesc-sarpe.html#ixzz2H5sMCa9X

Mai multe felicitari cu mesaje in limba chineza pentru Anul Nou Chinezesc - Anul Sarpelui de Apa gasiti aici: http://ro.seiza.ro/ecards/categ/id/109

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu