joi, 11 octombrie 2012

Cateva mesaje pentru Halloween

Sarbatoarea Halloween-ului se apropie. Cum aceasta este un prilej bun de a transmite prietenilor sau rudelor un mesaj/un sms sau o felicitare, aici gasiti mai multe mesaje ce pot servi drept inspiratie pentru urarile de Halloween de anul acesta.

Iti urez un Halloween pisicesc! Felicitare clasica cu urari de Halloween

Clic pe imagini pentru a vedea / trimite felicitarile direct pe site-ul nostru.



1. Cu un aer rece de toamna, care suiera printre copaci si imprastie frunzele de la picioarele tale, aceasta noapte de tremur si frica este cea mai frumoasa dintre toate!Happy Halloween

2.Daca nu reusesti sa vezi nicio fantoma in acest Halloween, nu iti face griji! Doar uita-te in oglinda si o vei vedea! Happy Halloween!

3.Fie ca acest Halloween sa fie mai stralucitor ca niciodata, sa-ti aduca bucurie si multe farse infricosator de haioase.

4.Cand vrajitoarele incepe sa zboare si pisicile incep sa apara, atunci luna rade si sopteste si vine Halloween-ul.

5.Sper ca aceasta zi sa fie pentru tine, inspiratie pentru scriitori de horror. Happy Haloween

6.Dragul meu, in seara de Halloween nu uita: sa lasi intotdeaua pe altcineva sa deschida usa, sa nu gusti niciodata primul din mancare si sub nici o forma sa nu deschizi dulapul.


(Sa ai) un Halloween infricosator! - felicitare cu mesaj in limba chineza Felicitare cu pisici negre pentru seara de Halloween

Clic pe imagini pentru a vedea / trimite felicitarile direct pe site-ul nostru.



7. Bu..Huu..Huu, sa ai o noapte de groaza, care sa te tina treaza!

8.Stiu ce ai facut vara trecuta. Asa ca, in seara asta de Halloween, pazeste-ti spatele!

9.De Halloween, vrajitoarele devin realitate, fantomele ies din vise, iar in parc se incing dansuri ale monstrilor. Cu toate astea iti doresc Happy Halloween!

10.Un copil negru a primit in dar un set de aripi negre de la Dumnezeu . Ce sunt eu, a intrebat copilul, sunt un inger negru? Dumnezeu a ras si i-a raspuns: Nu, tu esti doar un liliac! Happy Halloween!

11.Un Halloween monstruos de distractiv, iar tu sa fii cel mai de speriat!

12. Este timpul pentru dovleci zambareti si pisici negre, fantome, vampiri si palarii de vrajitoare. Sa ai un Halloween cat mai aglomerat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu